AJÁNDÉKÖTLETEK

A szalonban  és a webshopban lehetőség van ajándékkártya vásárlására különböző értékben, vagy akár egyedi csomag összeállítására a személyes igényeknek megfelelően.

IMMUNENNE KEZELÉS

Immunerősítés és teljes relaxáció egy órában.

Az Immunenne kezelés speciálisan összeállított, terápiás hatású illóolajok és esszenciák bedörzsölése, különleges masszázstechnikával, forró lávakövek segítségével.

Az ajándékkártya értéke: 25.000 Ft.

RELAXENNE ARCKEZELÉS

Teljes regenerálás a bőrnek és a léleknek

A Relaxenne arckezelést az érintések különleges minősége, a speciálpontok stimulálása, a szinergikus növényi – és illóolaj-kompozíciók, elixírek és virágesszenciák alkalmazása jellemzi, melyek fiatalító hatásúak és hatékonyan oldják a lélekben rejtőző blokkokat.

Az ajándékkártya értéke: 20.000 Ft.

ROSE DE LUXE MANDALA RITUÁLÉ

Különleges drágaköves kényeztetés a rózsa erejével.

Különleges drágaköves kényeztetés, mely a damaszkuszi rózsa kivételes szépítő erejét, valamint a és rózsakvarc sejtmegújító, regeneráló és tisztító hatását ötvözi ebben a kezelésben. A rózsa ereje megtámogatja a nőiességet, erősíti az önbizalmat. A kezelés során 100% tisztaságú, hidegen sajtolt növényi oldják, rügykivonatok, esszenciák, illóolajok kerülnek felhasználásra.

Az ajándékkártya értéke: 40.000 Ft.

SZEMÉLYRE SZABOTT ARCKEZELÉS

Arckezelés az aktuális bőr és lelki állapothoz mérten egyénre szabott hatóanyagokkal..

A Személyre szabott arckezelést az érintések különleges minősége, a speciálpontok stimulálása, a szinergikus növényi – és illóolaj-kompozíciók, elixírek és virágesszenciák alkalmazása jellemzi, melyek fiatalító hatásúak és hatékonyan oldják a lélekben rejtőző blokkokat. A kezelés során 100% tisztaságú, hidegen sajtolt növényi olajok, rügykivonatok, esszenciák, illóolajok kerülnek felhasználásra, személyre szabottan az adott bőr – és lelkiállapottól függően. 

Az ajándékkártya értéke: 33.000 Ft.

Kapcsolat:

Mester Szilvia

Telefon: +36 30 933 1438

Email cím: beautypalace@beautypalace.hu

Cím: 1123 Budapest, Kékgolyó u. 15/a I/7/b

kremneked-ill_0000_543417553-af_logo_2016-01 kremneked-ill_0001_panarom_logo_turkiz

 

Nyitva tartás:

hétfőtől péntekig: 8-20-ig

szombat - vasárnap: előzetes bejelentkezés alapján

11 + 1 =