Egyéb kozmetikai kezelések

Tű nélküli mezoterápia – elektroporáció 60′ – 12.500, – Ft

A kozmetikai készítmények alapvető problémája, hogy hogyan győzzük le a bőr természetes védekező funkcióját, amely megakadályozza a hatóanyagok bejuttatását. Ezért például ha bekrémezzük a bőrünket, csak a legfelső elhalt réteget kezeljük, amely már nem képes megújulásra. Ilyenkor csak a bőr tüneti állapotán, szárazságérzeten, zsírosodáson javítunk, de igazi bőrmegújító hatást nem tudunk elérni, mivel a hatóanyagokat nem tudjuk bejuttatni kellő mélységbe, a probléma igazi forrásához. A tű nélküli mezoterápia egy orvos-kozmetikai eljárás, melyet orvosok és kozmetikusok egyránt alkalmaznak a világ minden pontján. Napjankban a steril és tömény hatóanyagokat, a bőr mélyebb rétegeibe, közvetlenül a problémáért felelős sejtekhez fájdalommentesen, kizárólag tű nélküli mezoterápiával jutatthatjuk be. Már az első kezelés során látványos és tartós eredményeket érhetünk el, az arcfitalalítás, bőrfeszesítés, zsírbontás, stria, narancsbőr és a hajhullás területén. A „tű nélküli” mezoterápiánál egy készülékkel, un. elektroporátorral juttatjuk a hatóanyagot a bőrbe. Az eljárás lényege, hogy a készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével képes megnyitni a bőrsejtek falát, kis csatornákat nyitva, ezeken keresztül juttatva be a szükséges hatóanyagokat. Az igazán eredményes kezelésekhez maximum 3 koncentrált töménységű összetevőből összeállított koktélokat alkalmazunk. Az összetevők megválasztását a kezelni kívánt bőrproblémának megfelelően határozza meg a kezelést végző mezoterapeuta. Az évek során sajnos bőrünk veszít feszességéből, rugalmasságából, megereszkedik, rugalmatlanná válik, apróbb ráncok jelennek meg rajta.
Ennek egyik oka, hogy már nem termelődnek a bőrben kellő mennyiségben azok az anyagok, pl. hyaluronsav, vitaminok, stb., amely a bőr fiatalságát biztosítják. A tű nélküli mezoterápia során ezen bőrmegújító, feszesítő, öregedésgáló, antioxidáns anyagokat juttatjuk, közvetlenül a sejtekhez. A sejtszintű hatóanyag bevitelnek köszönhetően a bőrsejtek megújulnak, a ráncok kisimulnak, elhalványodnak. (Forrás: Tunelkulimezoterapia.hu)

Ellenjavallatok :

Bőrfertőzések
Terhesség
Epilepszia
Szívritmusszabályzó
Lázas állapot
Súlyos belgyógyászati betegségek

Ajánlott : 35 év felett kúraszerűen fél évente

Mikrodermabrázió 40’ – 7.500,- Ft

A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el.

Testünket a bőrünk felszínén lévő vékony elhalt hámréteg védi meg a külső behatásokkal szemben (pl. víz, napfény, vegyi anyagok, stb.).Ez a védelem annyira tökéletes, hogy megakadályozza a bőr számára szükséges anyagok, pl. vitaminok hidratáló, tápláló készítmények bejutását a mélyebb rétegekbe. A bőr élettani tulajdonsága, hogy folyamatosan új sejteket termel. Mégpedig olyan formában, hogy az alsóbb rétegekben keletkező új sejtek, a bőr felszíne felé vándorolnak, közben fokozatosan elhalnak, kiszáradnak, majd normál esetben leválnak, hámlás formájában.Ez a „hámlási” folyamat azonban viszonylag kevés embernél zajlik le ilyen tökéletes formában.
Arcunkat és a testünket borító bőrfelületen lévő elhalt sejtjeinket testünk folyamatosan pótolja új sejtek létrehozása által. A mikrodermabráziós kezelés serkenti ezt a folyamatot azáltal, hogy pillanatok alatt eltávolítja ezeket az elhalt sejteket, így jelentősen felgyorsítja az új, friss bőrsejtek kialakulását. Ha a mikrodermabráziós kezelést több alakalommal megismételjük, a sejtek állandó megújulásának eredményeképpen csökkennek a ráncok és hegek. A mikrodermabrázió a megvastagodott, elhalt hámrétegnek a precíz lecsiszolásával segíti a bőrt, a normális vastagságú védőréteg kialakításában, így bőrünk látványosan megfiatalodik. mikrodermabrázió tehát önmagában is egy eredményes bőrmegújító kozmetikai kezelés.
A mikrodermabráziót követően lényegesen könnyebben tudnak bejutni a kozmetikai hatóanyagok a mélyebb rétegekbe, mivel a felső, elhalt hámréteg nem akadályozza bejutásukat, és nem szívja fel az értékes összetevőket. Ezért a kozmetikai kezelések (tű nélküli mezoterápia (elektroporáció), ultrahang,, stb.) hatékonyságát hihetetlen mértékben fokozza, ha a kezelés előtt mikrodermabráziót végzünk

 

Alkalmazás: Annak érdekében, hogy jelentős eredményt érjünk el, alá kell magunkat vetni egy kezeléssorozatnak. Ez 4-10 mikrodermabráziós kezelést jelent, nagyjából heti gyakorisággal ismételve a kezeléseket. A kezelések száma elsősorban az adott bőr állapotától függ.

Kizáró okok:

Akne, ekcéma, és egyéb a bőr gyulladásos, fertőző állapotai esetén
Lázas állapot, betegségek
Cukorbetegség
A bőrt átmenetileg vékonyító gyógyszerek, pl. Roacuttan szedése esetén

Ajánlott: Ősztől tavaszig, minden bőrtipusra, minden korosztály számára

Ultrahang 25’ – 8.000, – Ft

Célzott hatóanyag bejuttatás a bőrbe, mely azonnali lifting hatást eredményez, valamint hozzájárul a bőr megújulási folyamataihoz. A kezelést mindig arcdiagnosztizálás előzi meg. A bőrtípusnak megfelelő arctisztító tejjel és arcradírral letisztítjuk a bőrt. A radír eltávolítja az elszarusodott hámsejteket, a bőr megújul így a hatóanyagok könnyebben szívódnak fel. Ezután tonizálunk, helyreállítva bőr megfelelő pH-ját. Bőrtípusnak megfelelő tápláló pakolást és szérumot alkalmazunk, melyet az ultrahang segítségével a bőr mélyebb rétegeibe juttatunk,ezáltal biztosítva az optimális hatást.

Hidrodermabrázió 30’ – 5.000, – Ft

Vizes technikás bőrcsiszolás. A vízporlasztás következtében az elhalt hámsejtek könnyedén leválnak a bőr felületről, ami növeli a bőr hatóanyag felvételét. A bőr állapotától függően ajánlott kúraszerűen, csak az ősztől tavaszig terjedő időszakban, megfelelő fényvédelem mellett. A hidrodermabrázió hatása már az első kezelés után szembetűnő. Csökkennek a ráncok, sebhelyek, hegek. Kezelés után nagyon fontos a bőr megfelelő hatóanyagokkal történő ápolása.

Gyanták Festések

Kozmetikánkban kizárólag egyszer használatos gyantát alkalmazunk a tökéletes higiéniára törekedve.

 

Végig láb gyanta

5 000.- Ft

Mellkas gyanta

3 000.- Ft

Fazon gyanta

1 500.- 2 500.- Ft

Hónalj gyanta

1 500.- Ft

Szemöldök gyanta

1 000.- Ft

Bajusz szőkítés

1 500.- Ft

Térdig vagy comb gyanta

3 000.- Ft

Has gyanta

3 000.- Ft

Teljes kar gyanta

3 000.- Ft

Bajusz gyanta

1 000.- Ft

Arc gyanta

1 000.- Ft

Kar szőkítés

4 000.- Ft

Szemöldök festés

1 500.- Ft

Mellkas+Has gyanta(férfi)

5 000.- Ft

Teljes(Brazil) intim gyanta

4 500.- Ft

Kar gyanta

2 000.- Ft

Áll gyanta

1 000.- Ft

Csík gyanta

1 000.- Ft

Szempilla festés

1 500.- Ft

Kapcsolat:

Mester Szilvia

Telefon: +36 30 933 1438

Email cím: beautypalace@beautypalace.hu

Cím: 1123 Budapest, Kékgolyó u. 15/a I/7/b

kremneked-ill_0000_543417553-af_logo_2016-01 kremneked-ill_0001_panarom_logo_turkiz

 

Nyitva tartás:

hétfőtől péntekig: 8-20-ig

szombat - vasárnap: előzetes bejelentkezés alapján

9 + 10 =