Az 100%-os tisztaságú, terápiás célra alkalmas illóolajokból készült illóolaj-keverék megóvja a család minden tagját a betegségektől, valamint támogatja és erősíti a szervezet öngyógyító folyamatait. A világ számos országában az utazók kedvenc útitársa, de otthon is egy jó társ a mindennapokban.

Hűsítő, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, gombaölő, összehúzó, sebgyógyító és hámosító illóolaj-keverék.

Horzsolás: 2-4 cseppet cseppents a horzsolás területére naponta 3-szor 2 napon át!

Kisebb vérző seb: 2-4 cseppet cseppents a vérző sebre, hogy fertőtlenítse a sebet és elálljon a vérzés!

Kisebb égés: Miután hideg vízzel jól lehűtötted a megégett bőrfelületet 4-6 cseppel kend be! Az első két órában 10 percenként ismételd meg, majd naponta 6-szor alkalmazd!

Körömágy gyulladás: 1 cseppet cseppents a gyulladt területre naponta 5-ször!

Medúza csípés: 1-2 cseppel kend be a csípés helyét! Az első két órában 10 percenként ismételd meg, majd alkalmazd naponta 8-szor 3 napon át!

Pókcsípés: 1-2 cseppel kend be a csípés helyét! Az első két órában 10 percenként ismételd meg, majd alkalmazd naponta 8-szor 3 napon át!

Láz:
Gyermekeknél 6-8 csepp esszenciát tegyen egy mokkáskanálnyi sárgabarackmag olajba, majd ezzel a keverékkel kenje be az egész testet (szükség szerint naponta 3-szor ismételhető)!
Felnőtteknél 15 csepp esszenciával kenje be az egész testfelületet a bokát, csuklót beleértve (szükség szerint naponta 4-szer ismételhető)!

Napégés:
A megégett bőrfelület nagyságától függően 4-6 cseppet tegyen egy teáskanálnyi vagy evőkanálnyi sárgabarackmag olajba és kenje be a fájdalmas testrészt! Első nap óránként ismételje meg, majd naponta 4-szer a teljes gyógyulásig!

Relaxáló masszázs:
Gyermeknél 6 cseppet, felnőtteknél 15 cseppet tegyen 5-10-15 ml sárgabarackmag olajba!

 

Az esszencia használata után mindig simítsuk át a bőrfelületet sárgabarackmag olajjal.